Novosti

Iva Vouk prvakinja Hrvatske, još troje naših kadeta vraća se iz Trogira s trofejima i medaljama

Desetoro kadetkinja i kadeta ŠK Novi Zagreb u različitim se kategorijama natjecalo na Pojedinačnom kadetskom prvenstvu Hrvatske, koje je u proteklih tjedan dana održano u hotelu Medena u Segetu Donjem kod Trogira. 

Najveći je uspjeh postigla naša Iva Vouk, koja je postala prvakinja Hrvatske u ženskoj konkurenciji do 11 godina. Time je ponovila veliki uspjeh od lani, kad je također bila prvakinja Hrvatske, ali tada do 9 godina. Budući da je Iva ove godine u svojoj kategoriji ulazna generacija, odnosno igrala je i s godinu starijima suparnicama, ujedno je osvojila i zlatnu medalju u podkategoriji do 10 godina. Trijumfirala je vrlo uvjerljivo s osvojenih 8,5 od mogućih 9 bodova, odnosno s osam pobjeda, jednim remijem i nijednim porazom, s puna dva boda ispred osvajačica srebrne i brončane medalje.

U ženskoj kategoriji do 13 godina naša je Matilda Vlajčević osvojila brončanu medalju sa 6,5/9 bodova. U ovoj smo kategoriji imali još jednu osvajačicu medalje, jer je Sonja Stanković sa 6/9 osvojenih bodova osvojila treće mjesto u podkategoriji do 12 godina. 

U muškoj konkurenciji do 11 godina Luka Živić je osvojio 6,5 od 9 bodova za treće mjesto u ukupnom poretku, a drugo u podkategoriji do 10 godina.

Uz njih su zapažene nastupe ostvarili i ostali naši predstavnici na kadetskom prvenstvu Hrvatske. Evo cijelog popisa s osvojenim bodovima:

M9:
Benjamin Holiga 5/9
Danijel Bubalo 4,5/9
Ivan Bubalo 4/9

Ž11:
IVA VOUK 8,5/9

M11:
LUKA ŽIVIĆ 6,5/9

Ž13:
MATILDA VLAJČEVIĆ 6,5/9
SONJA STANKOVIĆ 6/9

M13:
Tin Biti 5,5/9
Marin Vareško 4,5/9

M15:
Filip Biti 5/9

Čestitke svima uz želje za još više uspjeha sljedeće godine!