Novosti

ŠK Novi Zagreb organizira ljetnu šahovsku školu — prijavite se!

Više od 300 učenika prošlo je kroz šahovske grupe po školama u organizaciji našeg kluba tijekom školske godine koja polako dolazi svom kraju. Jako smo sretni zbog toga što smo toliki broj djece uspjeli zainteresirati za drevnu igru, a mnogi od tih djevojčica i dječaka sudjelovali su na našem Trening turniru i u drugim šahovskim natjecanjima; bilo je suza i smijeha, veselja i tuge, ali, vjerujemo, najviše druženja i upoznavanja s novim prijateljima. Tijekom godine promišljali smo i o tome što bismo mogli unaprijediti u svom radu s djecom i kako cijelu stvar podići na još višu razinu.

Potaknuti upitima više roditelja odlučili smo osmisliti tjedne programe Ljetne šahovske škole u koje možete uključiti svoju djecu.

Programi će trajati po pet dana (od ponedjeljka do petka) i sastojat će se od po 45 punih sati šaha i igre, a dostupni će biti tijekom gotovo cijelog ljeta s kratkom pauzom između 5. i 9. kolovoza. Program je cjelodnevni, u trajanju od 8 ujutro do 17 sati — ideja je da djecu možete dovesti prije odlaska na posao i doći po njih nakon posla — a provodit će ga naš iskusni trener Slobodan Barkidžija, koji je cijele godine radio s Vašom djecom po školama. Cijena svakodnevno uključuje doručak, ručak te dva sata igre u igraonici Amazinga.

Ljetna šahovska škola održava se u prostoru MO Središće, na adresi Ivana Šibla 8. Plan rada predviđa gradivo i za početnike i za napredne šahiste, a sastav pojedinačnih skupina bit će prilagođen Vašim i potrebama Vašeg djeteta. Možete koristiti i više tjednih termina jer se teme neće ponavljati.

Vjerujemo da će ovaj projekt donijete djeci nove šahovske izazove na nadasve zabavan način prema programu koji je izrađen za njih. Javite nam se i što prije rezervirajte svoje mjesto u našoj Ljetnoj šahovskoj školi!

Kontakt i prijave do 22. lipnja na: slobodan@sknovizagreb.hr, 095 3925566

Više informacija u našem letku:

Ljetna škola šaha_Šk Novi Zagreb